top of page

Dr.Schrammek | Green Peel®

TRAVLE KVINNER OG MENN "ER SOLGT".

DE ØNSKER RESULTATER DE SER OG

FØLER UTEN Å BEGRENSE HVERDAGEN.

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i nærmere 60 år i over 50 land.


Datteren Dr.med.Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og aldring.


Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden. Med lang generasjonskunnskap vet hun hva hud og hudbarriere har behov for. Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektivenye medisinske "findings". Hun bruker tid og finner virksomme ingredienser i naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene inneholder de samme kraftfulle urtene som i Green Peel kombinert med bioteknologi, uten parabener.


Vi får stadig fantastiske tilbakemeldinger på langtidseffektene ved bruk av Dr.Schrammek hjemmeprodukter alene og mellom Green Peel behandlingene. Med jevnlige Green Peel behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning.Dr.Schrammek's mål er alltid en sterk, sunn og spenstig hud.


..EN GLØD DU IKKE KAN SMINKE DEG TIL…


Selv den mykeste peelingen GREEN PEEL FRESH UP gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Gløden og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle GreenPeel® behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager.


GREEN PEEL – THE IT VERDEN OVER


Med Green Peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjonereller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis.


HUDEN STYRKES PÅ UTSIDEN OG INNSIDEN


I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren. Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en ‘så’ effektiv behandling og samtidig styrke huden. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.


EN HUD I BALANSE ELDES

SENERE SOM EN KROPP I BALANSE


Jevnlige treningsøkter med Green Peel® sammen med Dr.Schrammek hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Som trening og sund mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven "Quick Fix" er en populær partypeel. I tilleggsettes igang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel® er entrygg metode til optimal hudhelse.


DE 3 GREEN PEEL BEHANDLINGENE


er svært vevsoppstrammende. Bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. De lettesteGreen Peel behandlingene er ideel som forberedelse til den dypeste.

Green Peel®Fresh Up:


Den mildeste av de tre urtepeelingene, blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Green Peel®Energy:


Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger i mellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Green Peel®Classic:


Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake foren oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndagog tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med til rettelagte hjemmeprodukter.


Resultatet er total hudfornyelse.

Les mer om urtene (PDF — 8 MB)

GREEN PEEL® Herbal Peeling Energy- by Dr. med. Schrammek Kosmetik

For a visibly more vital complexion - discover the original GREEN PEEL® Energy treatment which is very suitable for skin impurities and age-related pigment disturbances. It works ideally as repeated, ...

bottom of page